Om Oss

Vi är en familj med fyra barn. Vår passion för mode och fina saker som man inte hittar över allt. Ledde till alltid leta efter kläder från andra länder i Europa och tyckte att vi kunde dela vår passion med andra.

Vi arbetar med exklusiva märken inom babykläder, babyskor, barnkläder, barnskor och leksaker samt baby accessoarer till alla barn

Facebook

Följ oss på Facebook för att ta del av senaste informationen och erbjudanden samt annat godis.

Instagram

På Instagram kan ni dela bilder av era inköp och tycken om våra kläder, vi lägger även upp erbjudanden och mycket annat godis.

Our story

Allt startade en mörk höst 2011 när vi precis köpt in nya kläder till våra barn vi fastnade för Mayoral ganska omgående. Under oktober åkte vi över till vårt grannland i väst för att träffa agenten i Norge. Väl där beställde vi vår första leverans till våren 2012, vi passade på att få med oss Retour denim Delux och Relaunch på hemmaplan kom vi i kontakt med Replay Footwear.

Där och då var vi fast i barnmodevärden, vi fortsatte vår resa med att ta in Replay kläder och vid 2014 sommar CIFF träffade vi agenterna på deras hemmaplan.

Mässan var enorm, mängden klädmärken som fanns då var lovande, vi ville hitta något annorlunda som inte fanns överallt. 

Vi följe då butiker med bas i Storbritannien för att fortsätta vår resa. Men även om vi titta de över Nordsjön, höll vi oss till märken som finns i Danmark, Ver de Terre, Min-i-Ature, Angulus, Pom Pom, CamCam, Småfolk. När vi 2017 tittade in på vår hemsida hade vi 41 märken Från UGG i Australien till Ralph Lauren Children Footwear i USA, med flera märken från Danmark, Nederländerna, Norge och självklart Sverige. 

NU öppnar vi ett nytt kapitel med en ny hemsida och en förhoppning att vi klarar oss igenom dessa svåra tider vi har idag över hela världen.

Vi välkomnar er att fortsätta vår resa in i framtiden.